VAIVATTOMASTI VÄRIÄ, LÄMPÖÄ JA JÄRJESTYSTÄ

PerPR järjesti viime viikolla mielenkiintoisen Open House Helsinki -tapahtuman, jossa pääsi tutustumaan muutamiin kodin ja sisustusalan yrityksiin sekä heidän tuotteisiin. Tapahtuma oli hyvin järjestetty, tunnelma oli rento ja kaikki tarvittava info oli helposti saatavilla. Lisää muista PerPR yhteistyökumppaneista löytyy täältä.

Alla muutamia inspiroivia tuotteita tapahtumasta.

 

TARKETT – WE LOVE VINYL

Tarkett uutuuksiin kuuluvat ihastuttavat StarfloorClick lukkoponttivinyylit. Niitä on helppo asentaa, eikä niiden kiinnittämiseen tarvitse liimaa. Näin ne ovat tarvittaessa siirrettävissä tilasta toiseen, joten nyt voi kokeilla rohkeitakin kuoseja ja erilaisia kuvioita.

Tarkett mallistossa on nyt hienoja ’marokko-kuoseja’! Helppohoitoinen lattia on ftalaatiton ja vähäpäästöinen sekä Ruotsin Astma- ja Allergialiiton suosittelema.

Heidän sivuilta löytyy myös hyvin toimiva Room Designer –ohjelma. Sen avulla voi kokeilla eri tiloihin Tarkettin erilaisia lattiamateriaaleja sekä värisävyjä lattiaan & seiniin.

Kuva: Tarkett

 

PURMO – WHAT´S UP

Purmo1

Kuva: Purmo

Oikea lämpö oikeaan paikkaan! Purmolta taitaa löytyä tämän hetken mielenkiintoisimmat ja innovatiisimmat radiaattorit. Purmo haluaa ispiroida ja tiedottaa ammattilaisia sekä käyttäjiä ajattelemaan tarvetta ennen lämpöratkaisupäätöksen tekemistä. Liian usein valitaan perusradiaattoreita vaikka markkinoilla olisi saatavilla käytännöllisempiä ja tyylikkäämpiä vaihtoehtoja. Myös radiaattoreiden väreillä voi tuoda ilmettä eri tiloihin ja Purmon kanssa sekin onnistuu, joten nyt leikkimään sisustuksessa myös pattereilla.

Kannattaa käydä tutustumassa myös Purmon digitaaliseen näyttelytilaan, josta on näppärä hakea heidän eri tuotevaihtoehtoja erilaisiin tiloihin.

 

ORTHEX – PRACTICAL IS BEAUTIFUL

Basket2 Basket1

Kuvat: Orthex

Orthex on ollut suomalaisessa arjessa mukana jo 60 vuotta. Smart store säilytysjärjestelmistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja kaikkien tarpeisiin. Viimeisimpiä uutuuksia ovat Smart Store Basketit, joita yhdistää käytännöllisyys ja design. Tyylikäs bambukansi tekee säilytysratkaisuista ainutlaatuisia. Näitä laatikostoja ei todellakaan tarvise piilotella.

Toinen Orthexin uutuus on kuparin väriset sangot, vadit ja saunatuotteet.

Sauna_orthex

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s